+380502817056

+380973202241 Руслан Дмитрович
1 / 23

3-кімн. кв., 120 м2, 2/3 поверх

90 USD на добу

, Приморский, Дерибасовская   •  На мапі
Кімнат3 роздільні
Площа120 м2
Житлова100 м2
Кухня20 м2
Поверх2 з 3

Ціна може змінюватися, торг доречний. Ексклюзивна квартира з дуже дорогим євроремонтом, оригінальним дизайном інтер'єру, арками, авторськими вітражними вікнами, художнім розписом, мозаїчними панно в санвузлі, мармуровими поверхнями, дорогими меблями, красивими світильниками, сучасною дорогою відео та побутовою апаратурою, рідкокристалічними телевізорами, комп'ютером з безлімітним інтернетом.

Розташування кімнат наступне: з красивою мармурової старовинної та відреставрованої сходи входимо в просторий хол. Тут велике дзеркало, витончена лавочка під ним, по інший бік - вішалки для верхнього одягу, тапочки, парасолька. Прямо від вхідних дверей - кухня з повним набором техніки (газова варильна поверхня, мікрохвильова піч, тостер, електро кавоварка, чайник. Каструлі, сковорідки, набори посуду, столові приналежності, келихи, чашки, стакани тощо - все це найвищої якості. Завжди є цукор, сіль, спеції, серветки, паперові рушники.

З холу праворуч відкривається красива арка з ручним розписом. Через неї - вхід у вітальню, оформлений в марокканському стилі. Освітлення у цієї кімнати абсолютно оригінальне - відразу 4 великих красивих люстри звисають кожна з свого арочного киссона. У вітальні є великий, дивно м'який диван, таке ж крісло, журнальний столик, телефонний столик з міським радіотелефоном, великий телевізор із супутниковими каналами, СД, ДВД, домашній кінотеатр. З вітальні є вихід на великий балкон. Тут влітку виставляються крісла, де можна випити ранкову чашку кави або покурити (в квартирі палити суворо заборонено).

Ще одна двері веде з вітальні в спальню з двоспальним ліжком, вбудованим дзеркальною шафою, робочим столом з письмовим приладдям.

Вхід в ще одну спальню, оформлену в середземноморському (французькою) стилі - з холу. Це простора кімната з великим ліжком, нічними столиками, туалетним столиком з дзеркалом, робочим столом з комп'ютером та письмовим приладдям. З цієї спальні також є вихід на ще один балкон, звернений у двір. Тут також влітку виставляється меблі для вулиці.

І, нарешті, санвузол... Великий і дуже світлий, 12 кв метрів, з вікном. Він оформлений як ще одна кімната - з текстилем, мармуровим столиком, художньою мозаїкою, красивими підсвічуваннями. Тут є велика ванна джакузі на двох у формі серця, душова кабіна, умивальник на мармуровому столику, унітаз і біде, пральна машина у сушкою. Туалетний папір, мило, індивідуальні мочалки, шапочки для душу, гель є завжди.

В кожній кімнаті є кондиціонер. Інтернет WiFi.
Перекладено Яндекс.Перекладачем. Показати оригінал

Тип об'єктуОкрема квартира
Id оголошення68171
Поділитися

Оголошення зараз неактивно на сайтіПохожие объявления
Меню

Оголошення зараз неактивно на сайтіПохожие объявления